شروع صبح خود با یک فنجان چای تازه ممکن است شروعی عالی برای روز باشد. اما، اگر کسی هستید که برای یک فنجان داغ به چای کیسهای تکیه میکنید.
وقت آن است که دست از کار بکشید. آیا میدانستید که چای کیسه ای گلستان شما ممکن است بیشتر از اینکه مفید باشد به شما آسیب برساند؟
اخیرا، راشی چوداری، متخصص تغذیه، در اینستاگرام خود تأثیرات این سموم مضر منتشر شده در چای از کیسه های چای را به اشتراک گذاشته است.
کیسه های چای میلیاردها میکرو و نانو پلاستیک را در آب داغ آزاد می کنند. نایلونیها بدترین عامل پلیپروپیلن (نوعی پلاستیک) هستند.» دکتر چودری افزود که چایهای کیسهای کاغذی دارای «مادهای شیمیایی به نام اپی کلروهیدرین هستند.
که برای شکستن کیسه استفاده میشود». او گفت: «اپی کلروهیدرین به آب داغ میرود و یک سرطانزای بالقوه (مادهای که میتواند باعث سرطان شود) و سم تولید مثلی است.
این متخصص تغذیه آن را “ترسناک” خواند زیرا بسیاری از افراد مبتلا به مشکلات هورمونی از چای کیسه ای استفاده می کنند.
موافق، دکتر دلال، متخصص تغذیه، بیمارستان فورتیس اسکورتز، فریدآباد، گفت: “بیشتر چای کیسه ای دارای نوعی پوشش دیوکسین یا اپی کلروهیدرین است و یا در کلر قرار می گیرد.
بنابراین هنگامی که در معرض آب گرم قرار می گیرد، ممکن است آن را در نوشیدنی آزاد کند و ممکن است آسیب بیشتری به بدن انسان وارد کند.
دکتر دلال در توضیح اثرات این سموم به Indianexpress.com گفت: “این ماده به طور بالقوه سرطان زا است و حاوی مقدار زیادی سم است که می تواند انواع خاصی از سرطان ها را در بدن ایجاد کند.”