چای نعناع به طور طبیعی شیرین و فاقد کافئین و کالری است. همچنین ممکن است با چندین فواید سلامتی مرتبط باشد و می تواند به بهبود مشکلات گوارشی، افزایش تمرکز، تسکین میگرن و تازه کردن نفس شما کمک کند.
نعناع فلفلی (Mentha × piperita) یک گیاه معطر از خانواده نعناع است که ترکیبی بین نعناع آبی و نعناع است.
بومی اروپا و آسیا، هزاران سال است که به دلیل طعم دلپذیر، نعناع و فواید سلامتی آن مورد استفاده قرار گرفته است.
لازم به ذکر است که عرق نعناع برای گربه بسیار مفید می باشد.
نعناع فلفلی به عنوان طعم دهنده در نعناع های تنفسی، آب نبات ها و سایر غذاها استفاده می شود.
علاوه بر این، بسیاری از مردم نعناع فلفلی را به عنوان یک چای با طراوت و بدون کافئین مصرف می کنند.
خوردن عرق کاسنی در ماه آخر بارداری نی نی سایت شما را از استرس دور می کند.
برگ های نعناع حاوی چندین روغن ضروری از جمله منتول، منتون و لیمونن هستند.
منتول به نعناع خاصیت خنک کنندگی و رایحه قابل تشخیصی نعناع می بخشد.
در حالی که چای نعناع اغلب به دلیل طعم آن نوشیده می شود، ممکن است چندین فواید سلامتی نیز داشته باشد. خود چای به ندرت مورد مطالعه علمی قرار گرفته است، اما عصاره نعناع فلفلی مورد مطالعه قرار گرفته است.
در اینجا 12 مزیت علمی چای و عصاره نعناع وجود دارد
در این مقاله مطالبی در مورد طبع عرق نعناع به شما ارائه داده ایم.
نعناع ممکن است علائم گوارشی مانند گاز معده، نفخ و سوء هاضمه را تسکین دهد.
مطالعات حیوانی نشان می دهد که نعناع فلفلی سیستم گوارش شما را آرام می کند و ممکن است درد را کاهش دهد. همچنین از انقباض ماهیچه های صاف جلوگیری می کند که می تواند اسپاسم روده شما را تسکین دهد.
به گفته پزشکان خواص عرق یونجه برای رحم بر هیچ کس پوشده نیست و خواص زیادی دارد.
یک بررسی در سال 2014 از 9 مطالعه روی 726 فرد مبتلا به سندرم روده تحریک پذیر (IBS) که حداقل به مدت 2 هفته با روغن نعناع درمان شده بودند، به این نتیجه رسیدند که نعناع به طور قابل توجهی نسبت به دارونما تسکین علائم را بهبود می بخشد.
- منابع:
- تبلیغات: